Ukraina vant!

Kalush Orchestra med låta Stefania vant Eurovision 2022. Men hva var så spesielt med den?
Hadde de laget en låt om krigen? Men, den ble jo skrevet før krigen ble til!
Før jul vant en kvinne med en annen låt, for Eurovision i Ukraina. Men fikk nei, da hun hadde gjemt seg på Krim-halvøya. Hun ble derfor diskvalifisert i å delte på Eurovision. Da fant de ut at de kunne velge gruppen som kom som nr. 2 i Ukraina, De hadde jo denne låta, som kom på andre plass; «Stephania» av Kaluch Orchestra.

Denne låta handler om mødrene til disse i Kalush Orchestra. Den som synger er tilbake i barndommen og mamma gjør alt for sitt barn.

I once dedicated this song to my mother, and when the war broke out, the song took on a lot of new meanings. Although there is not a word about the war in the song, many people began to associate the song with mother Ukraine. Moreover, society began to call it the anthem of our war! But if Stefania is now the anthem of our war, I would like it to become the anthem of our victory.

En gang dedikerte jeg denne sangen til moren min, og da krigen brøt ut, fikk sangen en ny betydning. Selv om det ikke står et ord om krigen i sangen, begynte mange å assosiere sangen med mor Ukraina. Dessuten begynte samfunnet å kalle det vår krigshymne! Men hvis Stefania nå er hymnen for vår krig, skulle jeg ønske at den ble hymnen for vår seier.

Mer under videoen …

Vi i JCMedia vet ingenting om disse bak Kalush Orchestra. Men kan dette ha vært en profeti?

Jeg mener at Ukraina fikk en velfortjent seier. Vi må be om at Putin trekker sine styrker ut av Ukraina! Ukraina vant Eurovision 2022, de skal også vinne krigen, med Guds hjelp.
Be også for frelse og helbredelse!

Róbert Dániel Dévay-Fóris
Daglig leder
JCMedia