Lovsangsradion

Vi har testet et program for automasjon av Lovsangsradion. Det fungerer supert! Vi har spilt opp radioen fra hjemmekontoret, fra den maskinen vi streamer med.

Fra slutten av april 2022 har vi spilt opp Lovsangsradion på programmet PlayIt LIVE. Jeg har lært meg mye om programmets oppbyggelse og bruk i hverdagens radio-automasjon. Jeg er fornøyd og vi skal bruke dette verktøyet i fremtiden.

Nå er det sånn at vi har lite med penger. Inntektene er gått ned, og ikke opp som vi har håpet og bedt om. Vi har ikke lovsang, men bare instrumentalmusikk. Itillegg er ikke utstyret forsikret.

Når man har hjemmekontor i blokk, er det ikke bare å sikre utstyret fra lynnedslag og varmedannelse. Hjemmekontorets stikkontakter er ikke jordet, noe som medfører at sikring mot jordfeil og overspenning, grunnet f.eks. lyn, vil ikke hjelpe.

Derfor vil vi foreløpig gå tilbake til å bruke serveren vi hadde problemer med, på nettet. Eller, vi har brukt samme nettserver-tjeneste, men automasjonen har vi spilt på vår datamaskin her i studio. Vi går derfor over tilbake til deres automasjon, som ligger mest sannsynlig i en fjellhall, eller lignende.

Takk for din gave!

Ellers har vi kjøpt et kamera til. Vi har mulighet til å streame og ta opp enkle møter og «studio-programmer» i din menighet el.l. Husk at dere er ansvarlig for musikk og TONO/Gramo.

Er du i Follo eller nord i Østfold, kan vi avtale en sum.